TRAECO Verplaatsbaar was- en tankeiland.

De Traeco; Wassen en tanken op een flexibel verplaatsbaar eiland. Wanneer U nog geen wasplaats of tankplaats heeft is het aanleggen van zo'n voorziening een hele klus. De Traeco van Afvalwatertechniek die in 2002 ge├»ntroduceerd werd,  is dan een eenvoudige en vooral snelle oplossing. Op dit vloeistofdicht eiland kan gewassen en getankt worden en optioneel alle vloeistoffen worden vervangen.

Materiaalmogelijkheden van de vloer;

  • Verzinkt staal
  • RVS
  • Beton
  • Composiet

Klik hier en ga direct naar de documentatiebladen


Maximale flexibiliteit

De verplaatsbare roll-on roll-off Traeco geeft een onderneming maximale flexibiliteit. De gehele tank-wasplaats met alle toebehoren is volledig bovengronds uitgevoerd en is eenvoudig verplaatsbaar.

Het eiland is een volledig vloeistofdichte opvangvoorziening. Daarnaast is het materiaal duurzaam en daardoor zeer lang functioneel. Het eiland is tevens drager van een wasinstallatie ongeacht het fabrikaat. De afvalwaterbehandeling is in zijn geheel opgebouwd in een verwarmde container. Olieafscheider, slibvanger (volgens EN 858) alsook een complete waterrecycling is derhalve bovengronds opgesteld en er is geen grondwerk nodig om de installatie operationeel te maken. De optionele osmose-installatie zorgt voor een vlekvrij droogresultaat.

De brandstoftank bestaat uit een dubbelwandige bovengrondse installatie, met lekdetectie. Een of meer industriepompen maken de tankinstallatie compleet. Naar keuze kan uitlezing geschieden via GPRS.De financiele zekerstelling zoals voor ondergrondse opslag is hiermee overbodig. 

Vraag om een gratis bezoek, advies en offerte!!

Klik hier en ga direct naar de documentatiebladen

Bel ons voor meer informatie of vul ons contactformulier in.