Zwembadzout

AQUADITEC ST is momenteel het enige speciale zwembadzout met toegevoegde zoutstabilisator. Naast de ontsmetting van het zwembadwater door chloortoevoegingen of elektrolyse zorgt AQUADITEC ST er voor dat het chloorniveau behouden blijft bij zeer zonnige periodes. Zonder toevoeging van andere producten! Andere zouten : gewoon keukenzout en/of zouttabletten al/niet verpakt in zakken met zwembadzout vermelding. Lees de technische datasheet om te weten of er een stabilisator aan toegevoegd is. Dit gewoon zout is natuurlijk veel goedkoper maar dient aangevuld te worden met andere dure producten om het chloorgehalte in het zwembad te garanderen. In AQUADITEC ST zijn deze stoffen al toegevoegd. Afvalwatertechniek levert U een compleet pakket filters,zout/pH meting en chloormiddel, voor Uw kinderbadje op het balkon, maar ook voor het olympisch bad in de achtertuin.


Aquaditec ST respecteert het water van het zwembad en het evenwicht van uw huid

Maar al te vaak gebeurt het dat het gebruik van chloor een irritatie veroorzaakt van de slijmvliezen of van de ogen en zo een domper is voor het zwemplezier. Dankzij Aquaditec ST is het water waarin u zwemt ontdaan van alle agressieve eigenschappen, want het zoutgehalte van het water benadert dicht het zoutgehalte van een fysiologische zoutoplossing.

Wanneer u Aquaditec ST gebruikt, light het percentage zout dat opgelost is in het water tussen de 2 en 7 gram per liter. Wanneer u gewoon zout gebruikt (fijn zout of in de vorm van tabletten), zult u in de loop van het seizoen het zout moeten overdoseren om kunstmatig de productiecapaciteit van uw elektro-sterilisator op te drijven of moet u zelf meer chloor toevoegen. U zwemt dan in water dat veel zouter is, wat het plezier van het zwemmen doet verminderen. Meet Aquaditec ST is de zware dosering niet nodig mits u pH en chloor-dosering goed in de gaten houdt.