Betonnen pompputten/gemalen.

De betonnen pompputten van Afvalwatertechniek zijn geschikt voor zware grond- en verkeersbelasting. Daarnaast zijn de betonputten voorzien van alle kwaliteitscertificaten. Ook is de betonnen pompput te bekleden met coating/HDPE/PVC, waardoor de opslag en het verpompen van alle soorten water en afvalwater mogelijk is. Ook zwaar zure en zwaar alkalische oplossingen vormen zo geen probleem. Hiermee is Afvalwatertechniek een specialist in het verpompen van alles soorten water of grote afstand en met alle mogelijke debieten. Kijk op onze referentielijst naar de afnemers die U voorgingen.

Klik hier en ga direct naar de documentatie


De perfecte pomp voor elke situatie

De keuze van het type pomp wordt gemaakt aan de hand van de samenstelling van het afvalwater. Het type put wordt mede bepaald door de plaatselijke situatie, waarbij de verkeersbelasting en toegankelijkheid bij het plaatsen van de put mede bepalend zijn.

Door het gebruik van een diverse groep pomp- leveranciers is Afvalwatertechniek zeer flexibel in de uiteindelijke keuze van het eindproduct. Wij combineren de juiste pomp met de juiste put en dragen zorg voor een complete oplossing van uw probleem.

Pompputten zijn ook leverbaar in kunststof/staal/RVS en polyesther, waarbij een snelle levering is gewaarborgd.

Klik hier en ga direct naar de documentatie

Bel ons voor meer informatie of vul ons contactformulier in.